Va stam la dispozitie zilnic intre 08.30-20.30, iar Sambata si Duminica pana la pranz.

Accesati pagina cu Sedii

Uniunea Europeana

Ministerul Muncii, Familiei
si Protectiei Sociale

PROGRAM DE CALIFICARE A PERSONALULUI OPERATIV DIN INDUSTRIA ALIMENTARA DIN JUDETUL VRANCEA - ALIM-VRANCEA

Focsani, Decembrie 2008

SC International computer School SRL, furnizor de formare profesionala, va derula/implementa in perioada decembrie 2008-noiembrie 2009 proiectul cu titlul "PROGRAM DE CALIFICARE A PERSONALULUI OPERATIV DIN INDUSTRIA ALIMENTARA DIN JUDETUL VRANCEA - ALIM-VRANCEA".
Acest Proiect face parte din cadrul programului PHARE 2006-Coeziune Economica si Sociala, Dezvoltarea Resurselor Umane-Promovarea invatarii pe parcursul intregii vieti pentru calificarea si recalificarea fortei de munca, Linia de buget PHARE/2006/018-147.04.02.
Proiectul se adreseaza personalului activ din sectorul industriei alimentare si comert de pe raza Judetului Vrancea, prin cursuri gratuite de formare profesionala in meseria "Lucrator in comert"- Cod COR 522011.
Grupul tinta indicat in cadrul proiectului este reprezentat de 65 de angajati-personal operativ din sectorul industriei alimentare din judetul Vrancea.
SC International Computer School SRL va derula acest proiect in baza experientei pe care a acumulat-o incepand din 1995 in domeniul organizarii cursurilor de formare profesionala pentru adulti si va folosi pentru atingerea rezultatelor propria experienta acumulata prin derularea a 20 de proiecte regionale de calificare, recalificare si perfectionare in Brasov, Targu-Mures, Iasi, Vrancea si Bucuresti in ultimii 5 ani, dar si pe cea a partenerilor sai, SC Moripan Alex SRL, SC Aurora SRL, SC Paco Prod Serv SRL, trei firme cu activitate principala in sectorul alimentar din Judetul Vrancea.

Programe PHARE implementate de ICS si finalizate:

-Programul PHARE 2002 - Coeziune economica si sociala, Dezvoltarea resurselor umane
-Programul PHARE 2003 - Coeziune economica si sociala, Dezvoltarea resurselor umane
-Programul PHARE 2004 - Coeziune economica si sociala, Dezvoltarea resurselor umane

 
Oferta de cursuri Despre noi Prima pagina Sedii si modalitati de contact